Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩN

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων στο ύψος της Παλιοβούνας. Η αθίγγανη γυναίκα οδηγός με κατεύθυνση από Αντίρριο προς Μεσολόγγι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προσέκρουσε στα στηθαία ασφαλείας και ακινητοποιήθηκε.

Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την τροχαία Ναυπάκτου όπου 4 τροχονόμοι με 3 περιπολικά οχήματα έφθασαν στο σημείο και ρύθμιζαν την κυκλοφορία ενώ στο σημείο βρέθηκαν και 3 πυροσβεστικά οχήματα με τους πυροσβέστες να απομακρύνουν την μπαταρία του αυτοκινήτου για να αποφευχθεί κάποιο βραχυκύκλωμα και τυχόν πυρκαγιά.

Ασθενοφόρο παρέλαβε την νεαρή οδηγό και την μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Το ευτύχημα είναι πως εκείνη την στιγμή στο ύψος του τροχαίου ατυχήματος και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο δεν κινείτο κάποιο όχημα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ και η κατάσταση των ελαστικών του οχήματος συνέβαλαν στο να χάσει τον έλεγχό του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Ναυπάκτου.


www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου