Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι, έμποροι γιατροί δικηγόροι, ιδιοκτήτες ταξί και μαθητές των Λυκείων της πόλης του Μεσολογγίου συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το κτίριο του εργατικού κέντρου της ιεράς πόλεως δίνοντας το μήνυμά τους στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα που προωθεί αλλά και της πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει.

Οι εκπρόσωποι των φορέων απηύθυναν χαιρετισμούς και κάλεσαν τον κόσμο σε έναν αδιάκοπο αγώνα προκειμένου να μην χαθούν άλλα από τα κεκτημένα των εργαζομένων και μέχρι να ανατραπούν αυτά που σχεδιάζει η κυβέρνηση και η τρόϊκα και πλήττουν τους εργαζόμενους. Παρόν ήταν και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παν. Κατσούλης, που κάλεσε τον κόσμο σε αντίσταση, γιατί, όπως είπε, «όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι» και δήλωσε στο πλευρό των εργαζομένων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους του Μεσολογγίου, στην οποία προηγούνταν οι μαθητές των σχολείων, ακολουθούσε ένα πλήθος κόσμου και τέλος συμμετείχαν όλα τα οχήματα του δήμου. Η πορεία κατέληξε μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, όπου και διαλύθηκε. Παράλληλα από το πρωί παρέμειναν κλειστά όλα τα καταστήματα της πόλης και οι έμποροι συμμετείχαν στην κινητοποίηση. Το ΠΑΜΕ έκανε ξεχωριστή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.
 
 
www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου