Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Νέο κόμμα από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Με στόχο να δημιουργηθεί νέο κόμμα από τα σπλάχνα του κόμματος


Νέο κόμμα από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή με στελέχη του ΠΑΣΟΚ  Με στόχο να δημιουργηθεί νέο κόμμα από τα σπλάχνα του κόμματος

Την άλλη Τετάρτη, όπως όλα δείχνουν θα οριστικοποιηθεί η πολιτική κίνηση που ετοιμάζει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να δημιουργηθεί νέο κόμμα από τα σπλάχνα του κόμματος! Άλλωστε, το επιβεβαίωσε σήμερα ο ίδιος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής όταν μιλώντας στο BHMA FM είπε το εξής:
"Ναι. Συζητώ και με τον κ. Δημαρά είχα χθες μια συνάντηση και με τον κ. Οικονόμου. Το βλέπει θετικά ο κ. Δημαράς, στη λογική της δημιουργίας μιας πολιτικής πρωτοβουλίας που θα μιλήσει οργανωμένα. Όχι απευθείας προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, θα μπορούσα να πάω και εγώ και όλοι όσοι κατά καιρούς βρεθήκαμε εκτός από το ΠΑΣΟΚ. Ο Δημαράς, ο Παπαχρήστος, ο Οικονόμου, η Σακοράφα.
Την ερχόμενη εβδομάδα - την Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα - θα υπάρξει μια συνάντηση. Ένας αριθμός 30-40 στελεχών, άνθρωποι της αγοράς, της κοινωνίας, του πνεύματος και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή η απόκλιση του ΠΑΣΟΚ σ' αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές άφησε ένα πολύ μεγάλο κενό που πρέπει να εκφραστεί".

www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου