Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Στο χειρουργείο η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Εξ' αιτίας μιας μόλυνσης στο μάτι



Ενός κακού μύρια έπονται. Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στα καλύτερά της. Εκτός από τις δραματικές εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER όπου εργάζεται, το τελευταίο διάστημα είχε να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας.
Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες έπαθε μόλυνση στο μάτι, με αποτέλεσμα να κάνει επέμβαση για αφαίρεση χαλαζίου. Σύμφωνα με την «Espresso», η παρουσιάστρια ταλαιπωρούνταν εδώ και δύο εβδομάδες και ενώ αρχικά πίστευε πως ήταν κάτι περαστικό, όσο περνούσε ο καιρός, τα πράγματα γίνονταν χειρότερα και η ενόχληση στο μάτι της ολοένα και πιο έντονη.
Μην αντέχοντας άλλο, η Σταματίνα αποφάσισε να επισκεφθεί έναν γιατρό, ο οποίος της είπε ότι έπρεπε επειγόντως να υποβληθεί σε επέμβαση, γιατί η μόλυνση θα χειροτέρευε. Έτσι και έγινε.
Στο πλευρό της είναι συνεχώς ο σύντροφός της και γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός, ο οποίος τη στηρίζει και της δίνει δύναμη σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και στέκεται πλάι της άγρυπνος φρουρός.


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου