Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΓΕΦΥΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Με νέα σύνθεση συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινοπραξίας «Γέφυρες Ανάπτυξης».
Η εν λόγω κοινοπραξία συστήθηκε το 2005 με αποκλειστικό σκοπό την παραχώρηση κατά χρήση ή κατά κυριότητα των εργοταξιακών χώρων του Αντιρρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, Τάσος Αποστολόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Αντωνόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Γιάννης Μπουλές, περιφερειακοί και δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες που αποτελούν τα νέα μέλη του Συμβουλίου.

Η συζήτηση κινήθηκε σε τρεις βασικούς άξονες, μεταξύ των οποίων οι καταστατικές αλλαγές λόγω και της διοικητικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη, αλλά και η ολοκλήρωση του ΣΧΟΟΑΠ της περιοχής προκειμένου να δρομολογηθούν και οι επόμενες κινήσεις της κοινοπραξίας.
Με δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας σημείωσε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την αξιοποίηση του χώρου ενώ, σε λίγο μόνο διάστημα πρόκειται να προκηρυχθεί σχετικός διεθνής διαγωνισμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα των εργοταξιακών χώρων, αλλά και του ΣΧΟΟΑΠ θα έρθει προς συζήτηση σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα και με το Δήμαρχο Ναυπακτίας.


www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου