Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μεσολογγίου, Νίκος Χονδρός απευθύνει έκκληση για σεβασμό της τήρησης του κανονισμού χρήσης κοινοχρήστων χώρων και προαναγγέλλει ελέγχους σε όλο το εύρος του δήμου, ώστε να υπάρξει συμμόρφωση με τα όσα επιβάλει η νομοθεσία.

Με δηλώσεις του ο κ. Χονδρός στο ραδιόφωνο του Lepanto σημείωσε πως υπάρχει ένα πολύπλοκο νομικό πλαίσιο που διέπει το καθεστώς των κοινόχρηστων χώρων, ωστόσο σημείωσε πως η ύπαρξη ελεύθερων χώρων αποτελεί θέμα ποιότητος ζωής.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος έχει βάλει το θέμα σε διαβούλευση περιμένοντας τις γνωμοδοτήσεις από όλες τις πλευρές τονίζοντας πως «η επίτευξη των προσδοκιών του συνόλου των πολιτών θα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας και της συμμετοχής όλων».

Ο αντιδήμαρχος βέβαια δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για το πόσο σημαντικό είναι να τηρείται η νομιμότητα σε κάθε περίπτωση και για το λόγο αυτό η όλη προσπάθεια κινείται προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, ενώ σχολίασε πως σε περίπτωση προστίμων αυτά σε κάποιες περιόδους μπορεί να φτάσουν ακόμη και στην αφαίρεση της άδειας λειτουργίας κάποιου καταστήματος.

www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου