Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πάτρα: Με το όνειρο του αυτοκινητοδρομίου ζουν οι κάτοικοι στην Χαλανδρίτσα

Κομβικό σημείο ουσίας η ψήφος του αναπτυξιακού σχεδίου από την Βουλή



Σε ρυθμούς Αυτοκινητοδρομίου ζει η Χαλανδρίτσα, με τους κατοίκους της περιοχής να ανυπομονούν για την έναρξη κατασκευής του έργου. 'Ηδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επενδύσεις στην περιοχή, οι οποίες ενθαρρύνονται και από την ένταξη του έργου στον Αναπτυξιακό Νόμο.
Οι κάτοικοι σχεδιάζουν επενδύσεις σε ξενώνες και καταστήματα εστίασης αναψυχής, πώλησης παραδοσιακών προϊόντων, αλλά και εγκαταστάσεις που αφορούν το αυτοκίνητο και τα προϊόντα που το συνοδεύουν.
Κάνουν λόγο για μια χρυσή ευκαιρία ανάπτυξης, που θα φέρει κόσμο στην περιοχή τους και θα κρατήσει τους κατοίκους ιδιαίτερα τους νέους, στον τόπο τους.
Τα βλέμματα όλων τώρα είναι στραμμένα στην διαδικασία υπερψήφισης του σχεδίου από την Βουλή και στην εκταμίευση των κονδυλίων του αναπτυξιακού νόμου, καθώς η αγωνία με φόντο το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα μας, προκαλεί φόβο για αναβολή της χρηματοδότησης και νέα καθυστέρηση στην κατασκευή του αυτοκινητοδρομίου, κάτι που θα είναι σχεδόν καταστροφικό για ολόκληρη την περιοχή μας.
Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, τονίζει ότι θα πρέπει να δρομολογηθεί και η υλοποίηση μιας σειράς υποστηρικτικών έργων, κυρίως σε θέματα οδοποιίας, ύδρευσης και αποχέτευσης.


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου