Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Μπορεί να είχαμε απεργιακές κινητοποιήσεις στην πόλη της Ναυπάκτου και μπορεί ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης να έλαβε απόφαση να μη συμμετέχει σε αυτές, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων, για πρώτη φορά μάλιστα, δε λειτούργησε το πρωί της Τετάρτης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις φαίνεται να βρίσκεται στην απέναντι πλευρά από αυτή του πρωτοβάθμιου οργάνου, που είναι ο Εμπορικός Σύλλογος, με αποτέλεσμα αρκετά μέλη του δεύτερου να εμφανίζονται ιδιαιτέρως ενοχλημένα για το γεγονός αυτό.

Για το θέμα μίλησε στο ραδιόφωνο του Lepanto και την εκπομπή «Διαγωγή Κοσμία» του Βαγγέλη Καρανικόλα, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου, Πέγκυ Φράγκου που τόνισε πως κανένας καταστηματάρχης δεν υποχρεούται να ταυτίζεται και να συμφωνεί με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ωστόσο η κ. Φράγκου σημείωσε πως πριν να ληφθεί η απόφαση για τη μη συμμετοχή του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις, ρωτήθηκαν οι καταστηματάρχες για τις προθέσεις τους.

Η πρόεδρος ωστόσο του Συλλόγου σχολίασε και το κατά πόσον θεωρεί η ίδια το εάν ως Διοικητικό Συμβούλιο έχει τη νομιμοποίηση από τον Εμπορικό κόσμο, από τη στιγμή που έχει ψηφιστεί από ένα μικρό αριθμό καταστηματαρχών της πόλης.
 
www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου