Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κοντά στους «Αγανακτισμένους» θα βρεθεί το Σάββατο η σκηνοθέτις Αριάν Μνουσκίν


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
  • 2







Αθήνα
Για το νέο ραντεβού τους ετοιμάζονται οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα όπου το μεσημέρι του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί ένα χάπενινγκ από την κορυφαία σκηνοθέτιδα Αριάν Μνουσκίν και το θίασό της, το Θέατρο του Ήλιου.

Παρακολουθώντας εδώ και μήνες τις αντιδράσεις του κόσμου στις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, όπως παρουσιάζονται από τα μέσα ενημέρωσης, η επιθυμία της Αριάν Μνουσκίν ήταν να βρεθεί κοντά στους διαδηλωτές.

Μαζί με τους ηθοποιούς του θιάσου της, του Θεάτρου του Ήλιου, σχεδιάζει να βρεθεί ανάμεσα στους «Αγανακτισμένους» στην πλατεία Συντάγματος στις 12:30 το μεσημέρι.

Έχει ετοιμάσει για τους διαδηλωτές ένα χάπενινγκ, όπως είπε σε συνεργάτες της. Άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει ότι «η πιθανότητα να αλλάξω τον κόσμο μού φαίνεται δυνατή μέσα από το θέατρο».

Μερικές ώρες αργότερα στις 7 το απόγευμα θα παρουσιάσει την παράσταση «Οι Ναυαγοί της Τρελής Ελπίδας (Αυγές)» στο Athens Metropolitan Expo.

Πανευρωπαϊκό ραντεβού την Κυριακή

Οι πολίτες που συγκεντρώνονται περισσότερο από τρεις εβδομάδες στο Σύνταγμα έχουν δώσει για την Κυριακή ένα ακόμη πανευρωπαϊκό ραντεβού.

Παράλληλα, το βράδυ της Κυριακής πολίτες από τη Σπάρτη έχουν προγραμματίσει να ξεκινήσουν με τα πόδια από το άγαλμα του Λεωνίδα με προορισμό την Αθήνα και την πλατεία Συντάγματος, όπου εκτιμούν ότι θα φτάσουν την Τρίτη.




www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου