Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πρόσκληση Βενιζέλου στη ΝΔ για συνδιαπραγμάτευση σε φορολογικό, αποκρατικοποιήσεις

Αθήνα
Διαχειριζόμαστε περίοδο με μοναδικά ιστορικά χαρακτηριστικά και απαιτούνται άλλοι πολιτικοί χειρισμοί τόνισε ο υπουργός Οικονομικών παίρνοντας το λόγο μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ.Σαμαρά τον οποίο επέπληξε για «εντυπωσιακά συμβατικό λόγο», που ρίχνει όλες τις ευθύνες στην κυβέρνηση και καλλιεργεί προσδοκίες ότι όλες τις λύσεις θα τις δώσει η Αντιπολίτευση έαν και όταν ανέβει στην εξουσία.

Τις κρίσιμες τούτες ώρες απαιτείται εθνική συστράτευση και επιστράτευση τόνισε ο κ. Βενιζέλος, και επανέλαβε την πρόταση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για συνεργασία σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του Ταμείου Δημόσιας περιουσίας και κοινή διαπραγμάτευση με την τρόικα ενός νέου φορολογικού συστήματος.

Την επόμενη εβδομάδα θα οριστεί η αρμόδια Επιτροπή για τη διαμόρφωση του νέου φορολογικού συστήματος, είπε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι αν οι προτάσεις της γίνουν αποδεκτές από την τρόικα ως δημοσιονομικά ουδέτερες, η εφαρμογή του νέου συστήματος θα είναι άμεση.

«Ελάτε με πρόσωπα και ιδέες να συμβάλεται στην προσπάθεια αυτή» παρακίνησε την Νέα Δημοκρατία ο υπουργός Οικονομικών.

Επίσης κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να του υποδείξει πρόσωπα για το Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας, τα οποία θα επιφορτιστούν με το δύσκολο έργο της καλύτερης δυνατής και συμφέρουσας για το δημόσιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του.

www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου