Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σπάει το απόστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Συνελήφθησαν Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι 8

Ολονύχτια επιχείρηση της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος



Πρώτη ενημέρωση: 01:15
Τελευταία ενημέρωση:12:55
Στο κτίριο της Εισαγγελίας Αθηνών οδηγήθηκαν οι 10 συλληφθέντες για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Ντυμένος στα μαύρα και έχοντας ρίξει μπροστά το σακάκι για να μην φαίνονται οι χειροπέδες, ο Αχιλλέας Μπέος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.
Με τις χειροπέδες πιστάγκωνα και συνοδευόμενος από αστυνομικούς, ο Γιώργος Τσακογιάννης οδηγήθηκε επίσης ενώπιον του εισαγγελέα, όπως και οι υπόλοιποι οχτώ, που κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να καλύψουν τα πρόσωπα τους.
10:15 Όλη νύχτα και έως σήμερα το πρωί, συνεχίζονταν οι συλλήψεις και οι πρασαγωγές  στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής υπόπτων για την υπόθεση του παράνομου στοιχήματος. Οι πρώτες προσαγωγές που έγιναν το απόγευμα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι συλληφθέντες είναι οι: Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (πρόεδρος ΠΑΕ Καβάλα), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ Αγροτικού Αστέρα), Νίκος Χάλκος (πρόεδρος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Ανδρέας Δημόπουλος, Βασίλης Καρακούλιας.
Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες που ξεκινούν από στοιχηματική απάτη και ξέπλυμα χρήματος και φτάνουν ως τη σύσταση εγκληματικής ομάδας.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων βρίσκεται αναμεμειγμένος για άλλο λόγο και πασίγνωστος εν ενεργεία διεθνής μπασκετμπολίστας! Το όνομα του εμπλεκόμενου, όμως δεν πρόκειται να το δημοσιοποιήσει μέχρι να προσαχθεί στη ΓΑΔΑ. Σε μια από τις συνομιλίες, ο διεθνής μπασκετμπολίστας φέρεται να ζητάει κάποιες ουσίες για να βελτιωθεί αγωνιστικά, ενώ λέγεται πως υπάρχει και δεύτερη συνομιλία.
Ο διεθνής παίκτης έπεσε θύμα των καταγεγραμμένων συνομιλιών, καθώς στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας από τους πρώτους συλληφθέντες...
Η διαλεύκανση της υπόθεσης ξεκίνησε από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες στην Αττική και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, ύστερα από εισαγγελική έρευνα και παραγγελία για τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Αργά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό ότι αναζητείται και πρόεδρος μεγάλης ποδοσφαιρικής ΠΑΕ.
Διαβάστε ακόμα
Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι τρεις Πρόεδροι ΠΑΕ, για στημένα παιχνίδια!!!


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου