Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ταλαιπωρίας συνέχεια στις εφορίες της Πάτρας

Πολύωρη η αναμονή για κλειδάριθμο και δήλωση


Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο σήμερα από την Γ’ Δ.Ο.Υ. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο σήμερα από την Γ’ Δ.Ο.Υ.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ταλαιπωρία των Πατρινών στις Δημόσιες Οικονομικές Εφορείες της πόλης. Όσοι βρέθηκαν σήμερα σε κάποια από τις Δ.Ο.Υ. της Πάτρας για να πάρουν το κλειδάριθμο (που είναι απαραίτητος για την ηλεκτρονική υποβολή της φορολογικής δήλωσης) ή για να υποβάλουν με τον παραδοσιακό τρόπο την δήλωσή τους, έπρεπε να είναι οπλισμένοι με πολλές δόσεις υπομονής.
Η αναμονή τους στην ουρά άγγιζε ή και ξεπερνούσε την μία ώρα, αφού ειδικά στην Γ’ Δ.Ο.Υ. τους δεκάδες συμπολίτες που ζητούσαν κλειδάριθμο εξυπηρετούσαν μόλις δύο υπάλληλοι. Δεν φταίνε αυτοί βέβαια καθώς εκτός του κλειδάριθμου άλλοι συνάδελφοί τους έπρεπε να παραλαμβάνουν στον πρώτο όροφο τις φορολογικές δηλώσεις όσων δεν ήθελαν να τις υποβάλουν ηλεκτρονικά.
Δεν έλειψαν φυσικά τα νεύρα μιας και οι καταγγελίες από εκείνους που είχαν αρχικά προσέλθει σε άλλη εφορία για να πάρουν τον κλειδάριθμο έδιναν κι έπαιρναν. Όμως όταν έφθανε η σειρά τους να εξυπηρετηθούν οι ερφοριακού τους ενημέρωναν πως μπορούσαν να πάρουν τον πολυπόθητο αριθμό μόνο από την Γ’ Δ.Ο.Υ.
Το γεγονός μάλιστα προκάλεσε και τις αντιδράσεις εφοριακών της Γ' Δ.Ο.Υ. οι οποίοι έκαναν λόγο για "κακούς συναδέλφους" οι οποίοι θα έπρεπε να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που χωρίς να το γνωρίζει περίμενε αδίκως σε ουρές στις άλλες εφορίες της πόλης!


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου