Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μικροαπάτες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων, αλλά και έναν τραγικό θάνατο περιλαμβάνει το αστυνομικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.
Πιο συγκεκριμένα, ένας 72χρονος άνδρας στην προσπάθειά του να θέσει σε κίνηση έναν γεωργικό ελκυστήρα, παρασύρθηκε από το μηχάνημα λόγω αδέξιου χειρισμού, με
αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ για την εξακρίβωση των συνθηκών του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας.

Στην Καμαρούλα τώρα Αιτωλοακαρνανίας, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, δύο άγνωστοι άνδρες εξαπάτησαν έναν 84χρονο, καθώς προσποιήθηκαν τους φοροτεχνικούς προκειμένου να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ, λέγοντάς του ότι θα τακτοποιήσουν τις φορολογικές εκκρεμότητες του γιού του. Οι δράστες μετά το γεγονός αυτό εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Το πρωί της Πέμπτης, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας μία 42χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία και ομολόγησε ότι στις 25 Απριλίου στο Βάρνακα Αιτωλοακαρνανίας αφαίρεσε από έναν 53χρονο κάρτα ανάληψης χρημάτων της Αγροτικής Τράπεζας με την οποία στη συνέχεια πραγματοποίησε δύο συνολικά αναλήψεις συνολικού χρηματικού ποσού 1.200 ευρώ.

Το εν λόγω χρηματικό ποσό δε βρέθηκε, ωστόσο σε βάρος της γυναίκας που δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος.


www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου