Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Με τη συμμετοχή 70 αθλητών και αθλητριών από 9 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ναυπακτίας διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 9 Απριλίου από τις 5:00 έως τις 8.00 το απόγευμα στην αίθουσα Ναυπακτία στο λιμάνι της πόλης μας το 3ο Διασχολικό πρωτάθλημα Σκακιού.

Οι αγώνες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, και τους τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ενώ ως εκπρόσωπος του Δήμου Ναυπακτίας το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρόπουλος .

Οι ομάδες οι οποίες συμμετείχαν ήταν εξαμελείς με υποχρεωτική συμμετοχή δύο κοριτσιών, και οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν με το σύστημα pull (όλοι με όλους), ενώ την εποπτεία του αγώνα είχε ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου – ο Έπαχτος. Νικήτρια ομάδα στα Δημοτικά Σχολεία αναδείχθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου και ακολούθησαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου.

Στις σχολικές ομάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την πρώτη θέση κατέλαβε το 1ο Γυμνάσιο της πόλης μας, τη 2η θέση το 3ο Γυμνάσιο και την τρίτη το 2ο Λύκειο Ναυπάκτου ενώ ακολούθησαν το ΕΠΑΛ Ναυπάκτου και το 2ο Γυμνάσιο. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, στους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια , και στις πρώτες νικήτριες ομάδες κύπελλα.

Τα κύπελλα τα μετάλλια και τα αναμνηστικά αθλοθετήθηκαν από τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ που ήταν και ο βασικός χορηγός της φετινής διοργάνωσης. 
 
 
www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου