Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Περί πεζοδρομήσεων ο λόγος

Το θέμα της επιμήκυνσης της χρονικής περιόδου όπου οι παραλιακές οδοί Γριμπόβου και Ψανής θα παραμένουν κλειστές στα αυτοκίνητα και ανοικτές στους πεζούς ετέθη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Οι απόψεις που διατυπώθηκαν δεν ήταν και λίγες, καθώς υπάρχει η άποψη που θέλει την κατάσταση να παραμείνει ως έχει, δηλαδή η μη πρόσβαση των αυτοκινήτων στις δύο παραλίες να ισχύει μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και η άποψη που επιθυμεί την επιμήκυνση του μέτρου από την περίοδο του Πάσχα έως και την περίοδο διεξαγωγής των παζαριών.

Την ίδια στιγμή μάλιστα που εκφράζονται και οι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις με τη μία να κάνει λόγο για καθολική απαγόρευση της κίνησης των οχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και την άλλη να επιθυμεί τα οχήματα να έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν στις συγκεκριμένες οδούς χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, οι οποίοι ωστόσο έθεσαν και άλλους προβληματισμούς.

Η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής διατύπωσε μάλιστα την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα πρέπει να καταρτιστεί προκειμένου η πόλη της Ναυπάκτου να αλλάξει πρόσωπο, και σε καμία περίπτωση να μην ληφθούν αποσπασματικές αποφάσεις που θα δυσχεράνουν την καθημερινότητα των πολιτών.


www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου