Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αγρίνιο: Βρέθηκε ρουκέτα σε κάδο απορριμμάτων

Σιγή ιχθύος απο την τοπική ΕΛ.ΑΣ.



Σιγή ιχθύος από την τοπική Αστυνομία, σχετικά με την ανακάλυψη ύποπτου αντικειμένου, πιθανότατα εκπαιδευτικής ρουκέτας, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, προχθες, στο Αγρίνιο.
Την σχετική αποκάλυψη, κάνει σήμερα η εφημερίδα "Συνείδηση" του Αγρινίου και μοιραία το γεγονός αυτό συνδέεται , έστω συνειρμικά, με την γιάφκα που ανακαλύφθηκε στην περιοχή στις αρχές Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικος ανακάλυψε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, αντικείμενο που μοιάζει με ρουκέτα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το αντικείμενο απομακρύνθηκε και παραλήφθηκε τελικά από την αντιτρομοκρατική. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για πυροσωλήνα ή εκπαιδευτική ρουκέτα, όμως επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για ύποπτο  υλικό, που πιθανότατα απομακρύνθηκε, άγνωστο από ποιους και γιατί.
Τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα, κάνουν λόγο για εκπαιδευτική ρουκέτα, που ήταν εύχρηστη.
Είναι αξιοσημείωτο πάντως το γεγονός ότι το αντικείμενο, βρέθηκε κοντά στον δρόμο όπου είχε ανακαλυφθεί η γιάφκα, στην οδό Δασκαλοπούλου δηλαδή.
Η τοπική Αστυνομία, δεν σχολιάζει το γεγονός, ενώ δεν αποκλείεται η ρουκέτα να εκλάπη από κάποιο πεδίo βολής και να μην σχετίζεται με την τρομοκρατία.


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου