Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Καμιά διαγραφή για τους προσχωρήσαντες …στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη»!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Καμιά διαγραφή για τους προσχωρήσαντες
…στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη»!
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΕΛΗ & ΣΤΕΛΕΧΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
Ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή»  Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που εμφανίζει τα μέλη και στελέχη της δημοτικής παράταξης στον Δήμο Αιγιάλειας – Άννα Σουφλή, Βασίλη Χριστόπουλο, Βασίλη Σταθακάρο, Ειρήνη Γκόφα και Κώστα Καρλέση – να έχουν ενταχθεί ήδη οργανωτικά στο κόμμα «Δημοκρατική Συμμαχία» της κ. Ντόρας Μπακογιάννη κι ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την στάση του έναντι αυτής της κίνησης, έκανε την πιο κάτω γραπτή δήλωση:
«Ως επικεφαλής του συνδυασμού διατηρώ το δικαίωμα ν’ αποφασίζω για το εάν κάποια μέλη ή στελέχη αυτού, βλάπτουν με τη στάση τους και την πολιτική συμπεριφορά τους στα δημοτικά πράγματα και στα κοινά γενικότερα, την παράταξη που ηγούμαι, θέτοντάς τα  εκτός αυτής, εφόσον κάτι τέτοιο απαιτείται.
Παρότι ο Συνδυασμός «Αιγιάλεια-Νέα Εποχή» στηρίχθηκε στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου επίσημα από το κόμμα της Ν.Δ, με το οποίο και συνεργάζεται διαρκώς ακόμα πολύ στενά για αυτοδιοικητικά θέματα,  στο πλαίσιο της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος διαγραφής των μελών και στελεχών που αποφάσισαν μετεκλογικά να ενταχθούν στον κομματικό φορέα της κ. Μπακογιάννη. Άλλωστε δεν δύνανται αυτά να καθορίσουν τον κομματικό φορέα με τον οποίο η δημοτική παράταξη επίσημα και ανοιχτά συνεργάζεται και παράλληλα κινείται στα αυτοδιοικητικά πράγματα, αφού η ταυτότητά της είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη!
Με δεδομένο εξάλλου,  ότι τον δημοτικό συνδυασμό τίμησαν στις εκλογές με την ενεργό συμμετοχή τους, συντοπίτες που ανήκουν κομματικά στο ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και αλλού, παραμένουν δε – εκλεγμένοι ή μη – στις τάξεις της δημοτικής μας παράταξης, δεν θεωρώ πως αποτελεί πρόβλημα η περαιτέρω συμμετοχή και των προσχωρησάντων μελών και στελεχών στο κόμμα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», εφόσον βέβαια πρώτα και κύρια αυτά τα ίδια το επιθυμούν εφεξής, με τον οποιοδήποτε τρόπο.
‘Άλλωστε, πρόκειται στην πλειοψηφία τους για καλούς κι ενεργούς συμπολίτες με δράση και πορείες όπως και υψηλές επιδόσεις στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων Αιγιαλέων, που δεν βρίσκω – αυτή τη στιγμή – κανένα λόγο να θέσω εγώ εκτός παράταξης. Προφανώς και ως Α’ Επιλαχόντα Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ  η προσχώρησή τους με λυπεί, όμως για την ενέργειά τους αυτή κρίνονται από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και από την πλατειά βάση της Φιλελεύθερης παράταξης κι όχι από εμένα.
Για μένα είναι και θα παραμείνουν συμπολίτες, φίλοι, συνεργάτες και συναγωνιστές στα δύσκολα…όταν ουκ ολίγοι Νεοδημοκράτες αλληθώριζαν ως υποψήφιοι – βλαπτικά και προκλητικά προς την επίσημη υποψήφια Δημοτική Παράταξη της ΝΔ στην Αιγιάλεια -, οδηγώντας στο γνωστό αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Τώρα όμως αυτά αποτελούν κομμάτι ενός κακού παρελθόντος κι όλοι μαζί οφείλουμε να εργαστούμε για τον τόπο και την πατρίδα μας ». 

www.lepantotv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου