Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Γ.Μπουλές: «Επιθυμούμε άλλη νοοτροπία»

Δύο κορυφαίες συνεδριάσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας σε μία πραγματικά κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, καθώς είχαν προσέλθει και οι πρόεδροι σχεδόν του συνόλου των Δημοτικών Κοινοτήτων. Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός στην Ημερήσια Διάταξη και όπως ήταν επόμενο σε αρκετές περιπτώσεις το θερμόμετρο άγγιξε «κόκκινο», ειδικά όταν έγινε λόγος για το υπέρογκο χρέος του Δήμου. Αντιδράσεις όμως είχαμε από αρκετούς Δημοτικούς Συμβούλους στο γεγονός ότι βούληση της Δημοτικής Αρχής για το τρέχον έτος είναι να μη γίνουν έργα παρά μόνο τα απαραίτητα και μάλιστα μόνο σε Ναύπακτο, Αντίρριο και Πλάτανο.

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Γιάννης Μπουλές, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο τεχνικό πρόγραμμα του νεοσύστατου Δήμου, έκανε λόγο για αποκατάσταση αρχών και αξιών, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά τα νούμερα που αποτυπώνονται είναι πλέον πραγματικά και σε καμία περίπτωση εικονικά. Ο κ. Μπουλές αναφέρθηκε και στο χρέος, το οποίο ήταν και αυτό που, που κατά δήλωσή του, δεν επέτρεψε στη Δημοτική Αρχή να έχει το τεχνικό πρόγραμμα το οποίο επιθυμεί.

Το σημαντικό τώρα είναι ότι ο προϋπολογισμός εμφανίζεται ισοσκελισμένος και αυτό γιατί πρόκειται να συναφτεί δάνειο 970.000 ευρώ, σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν ελλειμματικός. Ο Δήμαρχος μάλιστα τόνισε πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το θέμα και αυτό, καθώς επιθυμεί να περάσει μία άλλη νοοτροπία στο Δήμο.
 
 
www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου