Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Το υπέρογκο χρέος που άφησε πίσω της η Νομαρχία Αιτωλοκαρνανίας, αλλά και τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα της Ναυπάκτου, τέθηκαν ως ερωτήματα στον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλη Αντωνόπουλο κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Διαγωγή Κοσμία» του ραδιοφώνου του Lepanto 101,4.

«Ήταν μέσα στο σχεδιασμό τα χρήματα για την αγορά του οικοπέδου του 3ου Δημοτικού, δεν υπάρχουν όμως στο αποθεματικό της Νομαρχίας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος βέβαια θέλησε να επισημάνει ότι θα γίνει συζήτηση με τον Περιφερειάρχη για το ζήτημα. Όσον αφορά στο θέμα του ΕΠΑΛ, ο κ. Αντωνόπουλος εμφανίστηκε πιο καθησυχαστικός, μιας και δήλωσε τη βεβαιότητά του πως η Περιφέρεια θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο πάγιο αίτημα μαθητών, γονέων και καθηγητών για ένα ασφαλές κτήριο όπου θα μπορούν να διεξάγονται κανονικά τα μαθήματα.

Όσον αφορά στο υπέρογκο χρέος, ύψους 12,7 εκατομμυρίων ευρώ που αφήνει η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας πίσω της, ο κ. Αντωνόπουλος απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο, χαρακτηρίζοντάς το απλώς ως «διαχειρίσιμο». Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το γεγονός ότι το εν λόγω χρέος είναι το μεγαλύτερο μεταξύ των τριών περιφερειακών ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, που απαρτίζουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
 
 
www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου