Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πάτρα: Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες έγκρισης του αυτοκινητοδρομίου από τη Βουλή

Ο Αιτωλοακαρνάνας υφυπουργός Ανάπτυξης, Θάνος Μωραΐτης, αναμένεται να υπογράψει τη εισήγηση της επιτροπής


Πάτρα: Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες έγκρισης του αυτοκινητοδρομίου από τη Βουλή Ο Αιτωλοακαρνάνας υφυπουργός Ανάπτυξης, Θάνος Μωραΐτης, αναμένεται να υπογράψει τη εισήγηση της επιτροπής

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες ένταξης του Αυτοκινητοδρομίου της Πάτρας από το ελληνικό κοινοβούλιο. Μάλιστα, όπως εκτιμά ο πρόεδρος του Φορέα, Ευάγγελος Φλωράτος μιλώντας στο thebest.gr, μέσα στο καλοκαίρι το θέμα θα έχει εγκριθεί από τη Βουλή.
Σε αυτή τη φάση οι τοπικοί παράγοντες αναμένουν να υπογράψει ο αιτωλοακαρνάνας υφυπουργός Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης, τη σχετική ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής του Υπουργείου με την οποία εγκρίνεται η ένταξη του έργου του αυτοκινητοδρομίου στον αναπτυξιακό νόμο. Στο θέμα υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση εξ’ αιτίας του ανασχηματισμού και της αλλαγής του αρμοδίου.
Ωστόσο, ο Ευάγγελος Φλωράτος εκτιμά ότι η τυπική διαδικασία υπογραφής του υπουργού και έγκρισης της απόφασης από τη Βουλή θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο.
Στη συνέχεια οι άνθρωποι του αυτοκινητοδρομίου θα ξεκινήσουν το σχεδιασμό υλοποίησης του έργου, ζητώντας και την προκαταβολή του 50% από το κονδύλι του αναπτυξιακού, που έχει δεσμευθεί για το έργο.
Ένα έργο που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το thebest.gr.
Δείτε εδώ τις τρισδιάστατες φωτογραφίες του αυτοκινητοδρομίου της Πάτρας.


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου