Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πάτρα: Τραγικές σκηνές στο νεκροτομείο με την οικογένεια του 19χρονου Βρετανού

Για ακαριαίο χτύπημα στην καρδιά κάνει λόγο η ιατροδικαστική εξέταση


Πάτρα: Τραγικές σκηνές στο νεκροτομείο με την οικογένεια του 19χρονου Βρετανού Για ακαριαίο χτύπημα στην καρδιά κάνει λόγο η ιατροδικαστική εξέταση

Σε εξουσιοδοτημένο γραφείο τελετών θα παραδοθεί το απόγευμα από το νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας η σωρός του 19χρονου Βρετανού που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια συμπλοκής στη Ζάκυνθο. Οι γονείς του βρέθηκαν χθες το πρωί στο νοσοκομείο της Πάτρας για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της τραγικής απώλειας για την οικογένειά τους και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Αθήνα όπου θα περιμένουν σήμερα την άφιξη της σωρού του γιού τους. Από την πρωτεύουσα αεροπορικώς θα επιστρέψουν στην Αγγλία για την τελευταία πράξη του δράματος.
Λίγες ώρες νωρίτερα οι γονείς και τα αδέλφια του 19χρονου είχαν μεταβεί με πλοίο στη Ζάκυνθο για να συνοδέψουν τη σωρό του αγαπημένου τους προσώπου στο νεκροτομείο της Πάτρας. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 19χρονου που παρέμενε επί ώρα απομονωμένη στο κατάστρωμα με σκυμένο το κεφάλι και σε εμφανή κατάσταση σοκ. Είναι χαρακτηριστικό οτι η οικογένεια ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας για να απομακρυνθούν τα τηλεοπτικά συνεργεία απο την Ελλάδα και την Αγγλία που τους ακολουθούσαν κατα πόδας.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα ο 19χρονος Ρόμπερτ Σαβάζ χτυπήθηκε απευθείας στην καρδιά, με αιχμηρό αντικείμενο το οποίο και προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα, προκαλώντας ακαριαίο θάνατο.
Στο μεταξύ προφυλακίστηκε, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 21χρονος οδηγός ταξί που κατηγορείται για την δολοφονία του 19χρονου Ρόμπερτ Σαβάζ και τον τραυματισμό τεσσάρων φίλων του. Συγκεκριμένα, εναντίον του 21χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ' εξακολούθηση, γεγονός που καταδεικνύει ότι Εισαγγελέας και Ανακριτής δεν δέχτηκαν επ' ουδενί τον ισχυρισμό του περί αυτοάμυνας.


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου