Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σώος ο Αιγιώτης φαντάρος που υπηρετεί στην Κύπρο

Ο νεαρός αναζητείτο από την οικογένεια του χθες το πρωί και κινητοποιήθηκε ο Κ. Σπηλιόπουλος


Σώος ο Αιγιώτης φαντάρος που υπηρετεί στην Κύπρο  Ο νεαρός αναζητείτο από την οικογένεια του χθες το πρωί και κινητοποιήθηκε ο Κ. Σπηλιόπουλος

Αγωνία που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, επεκράτησε το πρωί της Δευτέρας στην οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον του νεαρού Αιγιώτη Α.Π. που υπηρετεί εδώ και λίγο καιρό στη βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" στο Ζυγί της Κύπρου. Οι εγκαταστάσεις της μονάδας βρίσκονται πολύ κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε η τεράστια έκρηξη της πυρίτιδας, που προκάλεσε το θάνατο 12 ανθρώπων.
Η οικογένειά του, όπως γράφει το filodimos.gr προσπάθησε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του μόλις έγινε γνωστή η είδηση, καθώς το σύστημα τηλεπικοινωνιών στην περιοχή, όπως φυσικά και η ηλεκτροδότηση, είχε καταρρεύσει.
Μετά από πολλές προσπάθειες μέσω του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του συντοπίτη υφυπουργού Κώστα Σπηλιόπουλου αλλά και μέσω του γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, τελικά ήρθε η ευχάριστη πληροφορία πως ο νεαρός δεν συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους νεκρούς και στους τραυματίες.
Και η επιβεβαίωση ήρθε προς το μεσημέρι, όταν ένας άγνωστος Κύπριος είχε την καλοσύνη να τηλεφωνήσει στο σπίτι του νεαρού στο Αίγιο, για να ενημερώσει τους οικείους του πως ο Α.Π. πέρασε από το σπίτι του βιαστικά αποχωρώντας από τη βάση και μην έχοντας τη δυνατότητα να πάρει τηλέφωνο, του έδωσε το σταθερό του πατρικού του σπιτιού για να πάρει εκείνος και να τους πει εκ μέρους του πως είναι μια χαρά. Έτσι, ήρθε η καρδιά όλων στη θέση της...


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου