Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

"H εκκλησία να βγει από τον λήθαργο"

«Ο Λαός είναι με τον ΛΑ.Ο.Σ».  Με αυτή την αισιόδοξη διαπίστωση, άνοιξε την ομιλία του στη πρώτη Γιορτή της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης.

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι με άθλια και εκβιαστικά μηνύματα και κοκορομαχίες δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης για να θέσει το ερώτημα: «Εμείς θέλουμε εκλογές, κάθε Κυριακή. Είμαστε απολύτως έτοιμοι για αυτές. Το θέλει όμως η Ν.Δ;Οι κυβερνήσεις Καραμανλή, τα 5,5 χρόνια που ήταν στην εξουσία, έφθειραν τα πάντα. Από οικονομία μέχρι και την κοινωνία. Στη συνέχεια, ήρθε η κυβέρνηση Παπανδρέου, με τον «Τιτανικό» και τινάχθηκαν κυριολεκτικά τα πάντα στον αέρα».
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ λέγοντας: «Το όνομα έχει συμφωνηθεί και εκχωρηθεί από τον κ. Καραμανλή, την κ. Μπακογιάννη και τώρα από τους κ.κ. Παπανδρέου και Δρούτσα. Εμείς δεν το δεχόμαστε. Το όνομα δεν εκχωρείται από μας. Ανήκει στους Έλληνες και την Ελλάδα».

Ο κ. Καρατζαφέρης έκλεισε την ομιλία του καλώντας την εκκλησία να βγει από τον λήθαργο που έχει πέσει μετά το θάνατο του Χριστόδουλου.


www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου