Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αλλαγές σε τοπικά διαμερίσματα ελέω «Καλλικράτη»

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και σύμφωνα με το νόμο για τη «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης» εντάσσονται στους αντίστοιχους δήμους τα εξής τοπικά διαμερίσματα:

1. Τα τοπικά διαμερίσματα Ελικίστρας, Μοίρας και Σουλίου του Δήμου Πατρέων εντάσσονται στην εκλογική περιφέρεια του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων (Ανατολικός Τομέας).

Οι οικισμοί Μπάλα, Σκιόεσσας, Χάραδρου του τοπικού διαμερίσματος Πατρέων του Δήμου Πατρέων που έχουν απογραφεί αυτοτελώς εντάσσονται στην εκλογική περιφέρεια του 1ου Δημοτικού Διαμερίσματος (Αρκτικός Τομέας) του Δήμου Πατρέων.

2. Τα τοπικά διαμερίσματα Βουτών, Δαφνέ, και Σταυρακίων του Δήμου Ηρακλείου εντάσσονται στην εκλογική περιφέρεια του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Ηρακλείου.

Οι οικισμοί Αθάνατων, Γουρνών, Δρακουλιάρη, Λοφουπόλεως, Σέμελης και Φοινικιά του τοπικού διαμερίσματος Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου που έχουν απογραφεί αυτοτελώς εντάσσονται στην εκλογική περιφέρεια του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Ηρακλείου.

3. Τα τοπικά διαμερίσματα Βασιλειών και Σκαλανίου του Δήμου Ηρακλείου εντάσσονται στην εκλογική περιφέρεια του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Ηρακλείου.

Οι οικισμοί Αγίας Ειρήνης, Βλυχιάς, Κνωσού και Μαραθίτη του τοπικού διαμερίσματος Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου που έχουν απογραφεί αυτοτελώς εντάσσονται στην εκλογική περιφέρεια του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Ηρακλείου.

4. Το τοπικό διαμέρισμα Τερψιθέας του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στην εκλογική περιφέρεια του 1ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Λαρισαίων.

Τέλος, οι οικισμοί Κουλουρίου και Αμφιθέας του τοπικού διαμερίσματος Λαρίσης του Δήμου Λαρισαίων που έχουν απογραφεί αυτοτελώς εντάσσονται στην εκλογική περιφέρεια του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Λαρισαίων.



Πηγη: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου