Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

"Στείλτε μήνυμα στις εκλογές"

Ενότητα και συσπείρωση ζήτησε από τους Μεσσήνιους ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου που στηρίζει στην περιοχή, Στάθη Αναστασόπουλου. Παράλληλα ζήτησε να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στις εκλογές «γιατί πρέπει να αλλάξουμε πολιτική».

 Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «η ανάγκη του κόσμου για αλλαγή πορείας στο χώρο της οικονομίας υπάρχει παντού και έχουμε το δικαίωμα να δώσουμε ελπίδα για τα νέα παιδιά, να ξέρουν ότι υπάρχει προοπτική για το αύριο . Μπήκαμε σε μια εποχή δύσκολη, αλλά ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε αυτούς που λένε Παπανδρέου ή Χρεοκοπία ότι με αυτή την οικονομική πολιτική οδηγούν τον τόπο σε χρεοκοπία. Εμείς μιλάμε για ανάπτυξη».

«Θέλω» είπεο κ. Σαμαράς, «συσπείρωση, ενότητα και καθαρές κουβέντες από όλους. Θα έρθουν οι εκλογές και θα έρθει και η επομένη των εκλογών. Και εάν το ΠΑΣΟΚ αισθάνεται ανακουφισμένο από το αποτέλεσμα τότε να ξέρετε πως θα έρθουν σκληρότερα και χειρότερα μέτρα. Είναι κρίσιμη η στιγμή και το ζήτημα της ενότητας υπερέχει, όπως υπερέχει και το ζήτημα να βάλουμε μακριά τη λέξη αποχή».




www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου