Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Είναι πλέον γεγονός μετά και την ψήφιση της σχετικής εισήγησης από τη Δημοτική Αρχή κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας οι αυξήσεις που έρχονται στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΝ.

Ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Κώστας Σταυρόπουλος έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας της επίμαχης αυτής αύξησης εντοπίζοντάς το σε 5 βασικά σημεία και σημειώνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για τη χαμηλότερη δυνατή.
Έντονη ήταν η αντίδραση που κατεγράφη στα έδρανα της αντιπολίτευσης με το Θανάση Παπαθανάση να κάνει λόγο για το έργο που έχει παράξει η Επιχείρηση τα τελευταία χρόνια και καταλογίζοντας στη Δημοτική Αρχή ότι παίρνει αποφάσεις εις βάρος του ναυπακτιακού λαού.

Για αποσπασματική αντιμετώπιση των προβλημάτων κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ο επικεφαλής της Δημοτικής Ενότητας, Ανδρέας Κοτσανάς, που τόνισε μεταξύ άλλων πως η κοινωνία έχει περιέλθει σε αδιέξοδο και δεν είναι δυνατό να επιβάλλονται νέα πρόσθετα χαράτσια, όπως το πάγιο της τάξεως των 3 ευρώ.

«Πρέπει να πάρουμε πολιτικά και όχι οικονομικά μέτρα» στο ζήτημα της ΔΕΥΑΝ ήταν η θέση του επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών, Κώστα Καρακώστα που έκανε λόγο τόσο για μακροπρόθεσμα όσο και για βραχυπρόθεσμα ζητήματα που θα πρέπει να εξεταστούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Επιχείρησης, βάζοντάς τη ταυτοχρόνως σε τροχιά ανάπτυξης και όχι παραγωγής χρεών.

Το λόγο έλαβε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδος, Μένιος Χάρος, που μεταξύ άλλων ζήτησε την αναβολή των αυξήσεων, αλλά και ειδικά τιμολόγια για τους ανέργους.

Στη δική του τοποθέτηση ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Γιάννης Μπουλές, αφού έκανε λόγο για τη σωτηρία της Επιχείρησης από τη Δημοτική Αρχή με συγκεκριμένες πολιτικές που ακολουθήθηκαν το τελευταίο διάστημα, έστρεψε τα βέλη του κατά της αντιπολίτευσης στοχοποιώντας τη για τα κακώς κείμενα των τελευταίων χρόνων στη ΔΕΥΑΝ.
 
 
www.lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου