Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πάτρα: Εισβολή κουκουλοφόρων σε σούπερ μάρκετ- Άρπαξαν μόνο τρόφιμα για να τα μοιράσουν!!!

Πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της πόλης


Πάτρα: Εισβολή κουκουλοφόρων σε σούπερ μάρκετ- Άρπαξαν μόνο τρόφιμα για να τα μοιράσουν!!! Πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της πόλης

Η ώρα που φοβόμασταν έφτασε. Η εγκληματικότητα στην περιοχή άρχισε να έχει ορμητήριό της την πείνα.
Η επιδιωκόμενη λεία, δεν είναι πλεόν το εύκολο χρήμα, αλλά το φαγητό. Το πλιάτσικο μάλιστα άρχισε να γίνεται συμπαθές στους πολίτες. Το απίστευτο περιστατικο που συνέβη σήμερα το πρωί στο SUPER MARKET  Carrefour Express στην  οδό Κορίνθου 175 στην Πάτρα, είναι η επιβεβαίωση των φόβων.
Τριάντα περίπου  άτομα εισέβαλαν στις 10 το πρωί με κουκούλες στο χώρο και  δήλωσαν πως το μόνο που θέλουν να πάρουν είναι τρόφιμα!!! Άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπρος στα έκπληκτα μάτια των πελατών και του ιδιοκτήτη, δείχνοντας προτίμηση στα είδη ψυγείου, αλλά και στα ράφια με το αλκοόλ, και βγαίνοντας  φώναξαν πως είναι από την "Αλληλεγγύη" και πως τα τρόφιμα θα τα μοιράσουν στην λαϊκή!!! Καλούσαν μάλιστα και τον κόσμο να πάει για να πάρει...
"Οσοι θέλετε, ελάτε στην λαϊκή να πάρετε" φώναζαν. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν μπρος στα μάτια των περαστικών και των πελατών που μάλλον με συμπάθεια είδαν το όλο σκηνικό, όταν τους έφυγε ο τρόμος, ενώ ο ιδιοκτήτης που μάταια προσπάθησε να τους σταματήσει,  τραβάει τα μαλλιά του.¨Καλά έκαναν τα παιδιά" φωναζαν ορισμένοι απο τους μάρτυρες του επεισοδίου.
Οι νεαροί δράστες πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν ...θεαθεί σε κάποια λαϊκή.
Προς στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αλλοδαπούς ή για Έλληνες, καθώς και ο αριθμός των τριφίμων που άρπαξαν.

www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου