Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πάτρα: Τραγικές στιγμές - Στα αζήτητα ο άστεγος που βρέθηκε νεκρός έξω από το ΠΓΝΠ

Δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα στοιχεία του - Προ ημερών βρέθηκε παππούς πεσμένος στο έδαφος


Πάτρα: Τραγικές στιγμές - Στα αζήτητα ο άστεγος που βρέθηκε νεκρός έξω από το ΠΓΝΠ Δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα στοιχεία του - Προ ημερών βρέθηκε παππούς πεσμένος στο έδαφος

Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας βρίσκεται ο άνδρας που βρέθηκε χθες νεκρός έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα.Η ταυτότητά του δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί από την Αστυνομία, ωστόσο η ηλικία του υπολογίζεται γύρω στα 55.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου ήρθε σε επαφή με τον Κοινωνικό Τομέα του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να αναζητηθούν τα στοιχεία του , ωστόσο ακόμα δεν έχουν βρεθεί, ενώ πιθανότατα τη διαδικασία της ταφής του θα αναλάβει ο Δήμος.
Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.Προ ημερών στο κέντρο της Πάτρας, κοντά στην πλατεία Μαρούδα βρέθηκε  ένας ακόμα άνδρας, πεσμένος στο έδαφος. Πολίτης που τον εντόπισε ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και παραμένει.
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Θεοχάρης Μασσαράς, η Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου και ο Κοινωνικός τομέας συνεργάστηκαν για να εντοπίσουν τα στοιχεία του μιας και ο παππούς δεν μπορεί να μιλήσει και δεν έχει έγγραφα πάνω του, που να αποδεικνύουν ποιος είναι.
Το ζήτημα είναι ότι η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. "Αρχίζει και διογκώνεται το πρόβλημα. Τα πράγματα αγριεύουν και ο Δήμος με 3 - 4 κοινωνικούς λειτουργούς τι να κάνει;" δηλώνει ο κ. Μασσαράς και παρακαλεί όποιον εντοπίσει κάποιον άστεγο να επικοινωνήσει με τον Κοινωνικό Τομέα του Δήμου στα τηλέφωνα: 2610 - 390.981,             2610 - 390963       και             6974477683      , οποιαδήποτε ώρα.


www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου