Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Της ψευτιάς και της υποκρισίας το ανάγνωσμα- Μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε ανόητοι (μήπως είμαστε;)

Του Νάσου Π. Νασόπουλου


Της ψευτιάς και της υποκρισίας το ανάγνωσμα- Μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε ανόητοι (μήπως είμαστε;) Του Νάσου Π. Νασόπουλου

Όταν φέρνουν στη Βουλή για ψήφιση σκληρά μέτρα αρχίζουν τους εκβιασμούς: "αν δεν ψηφιστούν σήμερα κιόλας τα μέτρα, δεν θα μας δώσουν τη δόση. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο" υποστηρίζουν. Τώρα που το παιχνίδι αφορά την καρέκλα τους και την προσωπική τους επιβίωση βρίσκουν χρόνο.
"Δίνουν στον Παπανδρέου επτά μέρες προσθεσμία να παραιτηθεί", λένε οι Υπουργοί-ομαδάρχες του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.
Ξέρετε γιατί του δίνουν προσθεσμία; Για να προλάβουν να φτιάξουν ο καθένας υπέρ του, τους εσωκομματικούς συσχετισμούς. Τώρα που θέλουςν χρόνο για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, βρέθηκαν όχι λεπτά, αλλά μέρες για χάσιμο.
Όταν ήταν να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο ο Βενιζέλος και ο Παπανδρέου εκβίαζαν βουλευτές και λαό: "αν δεν το ψηφίσετε δεν θα μας δώσουν την 6η δόση και τα λεφτά του Κράτους φτάνουν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου" έλεγαν.
Τώρα που οι Ευρωπαίοι δεν μας δίνουν την 6η δόση λόγω της γκάφας που έκαναν οι Παπανδρέου και Βενιζέλος, ξαφνικά βρέθηκαν χρήματα και φτάνουν μέχρι τον Δεκέμβρη, ίσως και μέχρι τον Γενάρη!
Καλά μας κάνουν όμως και μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε ανόητοι. Μήπως τελικά είμαστε;
 Νάσος Νασόπουλος

www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου