Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Κασιδιάρης στο crashonline: «Ήμουν φάντασμα, τώρα το παραμύθι τέλειωσε»

kasidiaris-ilias-diloseis
«Η Χρυσή Αυγή υπερδιπλασίασε τα ποσοστά της στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυξήσαμε τα ποσοστά μας μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης αποσιώπησης της κάθε δραστηριότητά μας. Ξέρετε, εγώ δεν ήμουν… υποψήφιος. Ήμουν φάντασμα. Τίποτα δεν τηρήθηκε, μας είχαν κόψει από παντού, όταν την ίδια στιγμή ο αρχηγός μας και στελέχη του κόμματος είναι στη φυλακή».  Αυτό δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στοcrashonline κληθείς να σχολιάσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ερωτηθείς που βρήκαν τα χρήματα στην προεκλογική περίοδο, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε τα εξής: «Γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν έχουμε χρηματοδότηση. Τα βάλαμε όλα από την τσέπη μας» είπε και εν συνεχεία κατήγγειλε νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα: «Νοθεία. Εκτεταμένη νοθεία. Κάναμε ενστάσεις σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα που είχαμε αντιπροσώπους. Και υπήρξε το εξής φαινόμενο: Στη διαδρομή προς το πρωτοδικείο, να χάνονται ψήφους. Δεν θέλω να αναφερθώ σε τμήματα, η Χρυσή Αυγή έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση…».
Για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε εκλογικά διαμερίσματα της Αθήνας, ο Ηλίας Κασιδιάρηςείπε πως «το κόμμα μας πέρασε τη Νέα Δημοκρατία. Να σας αναφέρω τα Σεπόλια και τον Κολωνό. Ωστόσο, και σε περιοχές όπου δεν υπάρχει εγκληματικότητα αλλά και φτώχεια, όπως το Κολωνάκι, τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα υψηλά».
Αναφορικά με τον ίδιο και τι σημαίνει το δικό του αποτέλεσμα στο Δήμο της Αθήνας, ο Ηλίας Κασιδιάρηςείπε τα εξής: «Πλέον καθιερωνόμαστε. Είμαστε η ανερχόμενη δύναμη και στις ευρωεκλογές θα εκφράσουμε τη ρήξη με το διεφθαρμένο παρελθόν. Στις Ευρωεκλογές ο πήχης είναι το ποσοστό που πήρα σο Δήμο Αθηναίων, ακόμα και πιο ψηλά. Για εμένα προσωπικά, και τι δεν έγραψαν, και τι δεν είπαν. Αντί να μας αφήσουν να παρουσιάζουμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο κόσμο, διάβαζα και άκουγα συκοφαντικά ρεπορτάζ που με παρουσίαζαν ως εγκληματία. Όμως, ευτυχώς, οι Έλληνες δεν πίστεψαν το παραμύθι τους…». Και συνέχισε: «Το μεγαλύτερο κτύπημα στο καθεστώς της διαφθοράς θα δοθεί στις 25 Μαΐου, όπου συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές με ένα ψηφοδέλτιο που το απαρτίζουν εκλεκτές προσωπικότητες, όπως καθηγητής πανεπιστημίου, στρατηγοί, γιατροί διεθνούς κύρους, πολύτεκνες μητέρες, νέοι Έλληνες…».
Αναφορικά με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε πως «στη Νέα Δημοκρατία, όλοι οι υποψήφιοι του Σαμαρά, μαυρίστηκαν. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε ένα κοινωνικό χάος, δεν κατάφερε να κρατήσει τις ψήφους των τελευταίων εθνικών εκλογών. Οι πραγματικοί νικητές είμαστε εμείς που αυξήσαμε τα ποσοστά μας παντού. Όσον για τους δημοσκόπους, αποδείχθηκαν ότι είναι ψεύτες και απατεώνες».
www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου